La regidoria de Turisme de l’Ampolla renova el material promocional del municipi

Els fullets recullen el patrimoni natural i cultural de l'Ampolla, així com una guia de serveis amb l’oferta de restauració i allotjaments de la població, entre d'altres.

La regidoria de Turisme de l’Ajuntament  de l’Ampolla ha renovat el material promocional del municipi amb  l’objectiu d’actualitzar la informació sobre la població i els seus atractius turístics i oferir una estètica fresca i dinàmica. 

La regidoria ha editat els llibrets informatius en cinc idiomes diferents:  català, castellà, anglès, francès i alemany. Entre la informació que es recull  destaca la relacionada amb el patrimoni natural i cultural de l’Ampolla, un  mapa del litoral amb la ubicació i les característiques de les diferents cales  i platges i una guia de serveis amb l’oferta de restauració i allotjaments de  la població. 

En el fullet, que es facilitarà a partir d’ara als visitants del municipi, també  s’explica el compromís de l’Ampolla amb l’ecoturisme com la millor  alternativa per realitzar turisme sostenible a la natura. Així mateix, es  presenta el municipi com un destí ornitològic de gran diversitat, on també  s’hi poden realitzar esports com l’hípica, el caiac, la vela o el windsurf.