La propera edició de la Fira d’Ocupació tindrà el suport de l’Ajuntament d’Amposta

Donar visibilitat als joves en recerca activa d’ocupació, i oferir-los una oportunitat per contactar en les principals empreses del nostre territori, és l’eix fonament de la Fira d’Ocupació Online de les Terres de l’Ebre

Donar visibilitat als joves en recerca activa d’ocupació, i oferir-los una oportunitat per contactar en les principals empreses del nostre territori, és l’eix fonament de la Fira d’Ocupació Online de  les Terres de l’Ebre. Una actuació dirigida als joves entre 16 i 29 anys que actualment no estudien,  ni treballen i a les empreses que vulguin contractar a joves qualificats.

Organitzada per la Cambra de Comerç, la propera edició que tindrà lloc el dijous 26 de novembre de 2020,  de 9h. a 14.30h., tindrà el suport de l’Ajuntament d’Amposta, Insmontsià, el Campus Terres de l’Ebre de la  Universitat Rovira i Virgili, i la Diputació de Tarragona. La Fira d’Ocupació, s’ha presentat amb la presència de  l’alcalde d’Amposta Sr. Adam Tomàs, el president de la Cambra de Comerç Sr. Francesc Faiges, acompanyats per la regidora de comerç Susanna Sancho, i del regidor d’Economia Social i Innovació Pep Simó.

”Es bo que al territori apostem de manera decidida per les polítiques actives de generar ocupació, i per això  posem les eines a l’abast de la gent jove, per formar-los i facilitar el contacte amb el món empresarial”, ha  declarat l’alcalde Adam Tomàs. 

La finalitat principal de la Fira d’Ocupació és promoure els canals de comunicació entre les empreses i els joves demandants d’ocupació. Donant visibilitat als joves en recerca activa d’ocupació. Oferint en una trobada Online, els recursos i les eines per millorar l’ocupabilitat, impulsar altres alternatives de recerca de feina, i mostrar l’emprenedoria com una altra forma de treballar. 

La Fira d’Ocupació, disposa d’un web específic per a la celebració d’aquests certàmens Online: www.firaocupacio.com . Cada edició compta amb diferents ponències i tallers d’especialistes relacionats amb món de l’emprenedoria, l’ajuda en la recerca de feina o el procés d’iniciació dels joves cap al món laboral. Les empreses que ho sol·licitin, també disposen d’un espai per a poder contactar amb els joves. Realitzant presentacions de les seves empreses, productes o programes concrets, i oferint llocs de treball. 

Els joves interessats poden mitjançant el web presentar el seu currículum, als llocs de treball  que ofereix cada empresa, i concertar posteriors entrevistes de treball personalitzades.  

Participar a la Fira d’Ocupació Online, és totalment gratuït, cal fer inscripció al web creada específicament per  la fira. Tant empreses com entitats i assistents, cal que es registrin, i ja poden participar de la fira online el  mateix dia del certament en directe mitjançant el web: www.firaocupacio.com