ÚLTIMA HORA: Confirmen qui és el cadàver trobat a l’Ebre

Una embarcació de l'operatiu va trobar aquest dimecres al matí el cadàver

Foto: @canalte

Els mossos han identificat el cos trobat aquest dimecres al matí al riu Ebre com el del jove de Benissanet desaparegut dilluns a la tarda. Agents de la unitat de Policia Científica de la regió de les Terres de l’Ebre dels Mossos d’Esquadra han comprovat aquest dijous al matí que correspon a Idriss BA, de 21 anys.

Una embarcació de l’operatiu de recerca va trobar aquest dimecres al matí el cadàver surant a la riba dreta del riu aigües avall de Miravet, a 8,5 quilòmetres del punt on se’l va veure per últim cop. El jove havia anat dilluns amb un grup d’amics a banyar-se a un tram de riu amb escullera prop de Benissanet conegut pel fort corrent fluvial.

Els companys van avisar de la desaparició del jove, que pràcticament no sabia nadar, cap a les set de la tarda. Un operatiu format per bombers i mossos, incloent embarcacions, equips subaquàtics i un helicòpter, va pentinar la ribera i la llera de l’Ebre per trobar-lo. Aquest dimecres al matí, el cos ofegat va aparèixer a 2,4 quilòmetres de Miravet, després d’haver estat arrossegat pel corrent del riu 8,5 quilòmetres en unes 40 hores.