El Museu Pau Casals acull de nou el concert solidari de l’Orquestra Simfònica Vozes

L'orquestra és formada per joves en exclusió social

Tornen les activitats d’estiu al Museu Pau Casals, i un any més, s’organitza el concert solidari en suport al projecte VOZES que El proper dissabte 30 de juliol a les 20h es podrà gaudir d’aquesta vetllada solidària en su treballa per la integració social de nens i adolescents de Barcelona mitjançant la formació musical. El proper dissabte 30 de juliol a les 20h es podrà gaudir d’aquesta vetllada solidària en suport al projecte “Vozes, més enllà de la música”.

L’Orquestra Simfònica Vozes està dirigida pel músic veneçolà Pablo González, qui va impulsar aquest projecte l’any 2004 al barri de Gràcia de Barcelona, amb la voluntat de donar una oportunitat musical i d’integració social a aquells infants i joves d’entre 8 i 22 anys que estan en risc d’exclusió social. Des de fa més de 10 anys doncs, Vozes ofereix accés a la formació musical i als instruments de forma gratuïta als nens a partir dels 3 anys impartint classes entre setmana en diferents escoles, instituts i centres cívics per tal que la música esdevingui una porta a la inclusió i l’oportunitat. L’accés a la música per a les persones amb pocs recursos també va ser una prioritat per Pau Casals, que l’any 1926 va fundar l’Associació Obrera de Concerts, amb l’objectiu d’apropar la música als col·lectius d’obrers i treballadors que no podien permetre-s’ho.

Així doncs, la vetllada al Museu Pau Casals consistirà en un concert als jardins, amb la participació d’una quarantena de nens i adolescents, a la qual es podrà participar amb una entrada solidària de 15 euros (inclou copa de cava gentilesa de Jané Ventura). Aquests diners es destinaran íntegrament al projecte per tal continuar amb el seu propòsit social.

El programa musical inclourà diferents formacions orquestrals amb més de 70 joves interpretant obres de G. Holts, Sara Adams, Frank Foster, Haydn, Mendelssohn, Beethoven, Rimski -Kórsakov i Chaikovski.

Les places al Concert Solidari Vozes tenen aforament limitat i és necessari treure entrades
prèviament a través de la seva compra mitjançant del següent enllaç:
https://ticketsonline.paucasals.org .

Per a més informació poden consultar www.paucasals.org o poden trucar al telèfon 977 68 42 76 o enviar un c/e a museu@paucasals.org .