Aprovat el projecte de finalització de les obres del nucli de Riumar

En el plenari de l'Ajuntament de Deltebre també s'ha aprovat un nou reglament per al Mercat Municipal

L’Ajuntament de Deltebre ha celebrat un plenari en el qual s’ha aprovat el projecte de finalització de les obres de Riumar, entre altres aspectes que comporten canvis per al municipi.

Pel que fa al projecte de finalització de les obres del nucli de Riumar, corresponents a la tercera i última fase, estan previstes que s’iniciïn el 2017 i que finalitzin durant l’any 2019. Es preveu portar a terme una intervenció integral a tota la zona afectada que consistirà a renovar el ferm, substituir la xarxa d’aigua potable, canviar les canonades, construir una xarxa d’aigües pluvials (per evitar inundacions quan plou), millorar la zona de passeig i de vianants, col·locar nou mobiliari urbà, plantar arbres i dignificar les zones verdes.

Per altra banda, el plenari també ha aprovat un nou reglament per al Mercat Municipal, el qual s’adapta a la nova normativa i facilita la incorporació de nous paradistes al mercat, i que també contempla els nous mercats complementaris de Jesús i Maria i Riumar, així com un nou reglament per al cementeri municipal.