Agredeixen un vigilant de seguretat en un tren a l’Ebre

Li va donar un cop al cap amb un mòbil i li va mossegar el braç

matge d'un dels dos vigilants, amb un trau al cap. FACEBOOK

Un noi de 24 anys va ser detingut aquest divendres pels Mossos d’Esquadra després d’agredir dos vigilants de seguretat de Renfe a l’Ametlla de Mar. Els fets van passar al voltant de les vuit del matí en un tren Regional direcció a Barcelona, quan, segons han explicat els vigilants, un dels passatgers anava sense samarreta, mascareta, estava fumant dins el vagó i no tenia bitllet.

Els vigilants li van recriminar els fets i li van demanar la identificació. No obstant això, l’home va agredir un dels dos vigilants donant-li un cop al cap amb un telèfon mòbil i fent-li una mossegada al braç. L’altre també va patir diverses ferides. Finalment, el va poder reduir i emmanillar-lo.

Després de rebre l’avís de l’agressió, una patrulla dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de l’Ametlla de Mar es va traslladar fins a l’estació i van procedir a la detenció de l’individu acusat d’un delicte de lesions. Es tracta d’un jove marroquí veí de Tarragona. Els dos vigilants de seguretat van ser traslladats al CAP de la localitat, on van ser atesos i van rebre diversos punts.