La Trobada de la Gent Gran de la comarca del Baix Ebre se celebrarà en a Camarles

Les persones interessades en assistir a aquesta trobada hauran d'adquirir abans del 31 de maig el tiquet de participació

El Consell Comarcal del Baix Ebre organitzarà enguany la Trobada de la Gent Gran el 16 de juny a Camarles. La presidenta comarcal Sandra Zaragoza, acompanyada pel conseller de l’Àrea de Serveis a les Persones, Lluís Espinach, ha presentat avui el programa d’actes d’aquesta trobada als representants del Consell Consultiu de la Gent Gran del Baix Ebre, òrgan consultiu i de participació de la institució.

Segons que ha explicat la presidenta comarcal Sandra Zaragoza, la Trobada de la Gent Gran del Baix Ebre s’iniciarà a les 12 del migdia a la pista poliesportiva dels Lligallos, on la companyia de teatre de Deltebre representarà l’obra “Fidel, fidelito, fidelón”, i continuarà al Restaurant Pla d’En Roca, de Camarles, on tindrà lloc el dinar de germanor i l’elecció de l’avi o àvia de la comarca del Baix Ebre 2018, entre els candidats proposats per les diverses associacions. La fi de festa anirà a càrrec de la soprano Andrea Martí i el pianista Miquel Esquinas, estudiants del Conservatori de Musica de la Diputació de Tarragona a Tortosa.
Les persones interessades en assistir a aquesta trobada hauran d’adquirir abans del 31 de maig el tiquet de participació, per valor de 20 euros, a les seves respectives associacions o casals de Gent Gran.