S’estrena una Fira del Disc que vol homenatjar la “cultura underground” d’Amposta

La fira se celebra aquest diumenge amb parades de discs, samarretes i llibres i una mostra de cervesa i gastronomia

Amposta celebrarà aquest proper diumenge la primer edició de la Fira del disc de la capital del Montsià. Durant 12 hores es podrà remenar entre parades de discs, samarretes de grups i llibres però també es podrà degustar tot tipus de cerveses artesanes així com el menjar de la Food-Truck ‘La Baldaneta’. L’objectiu és oferir una oferta d’oci inexistent habitualment a la ciutat, per gaudir del temps lliure “d’una forma diferent”, però també posar en valor tota la cultural musical underground ampostina des de la meitat del segle XX fins ara. A la mostra hi participaran botigues mítiques de les Terres de l’Ebre i del País Valencià i Amposta Ràdio, entre d’altres, que portaran els seus vinils. També hi haurà set discjòqueis per amenitzar la Fira durant tot el dia.
La regidora de Turisme i Fires, Joana Estévez, ha animat a tothom a assistir a la Fira, que se situarà prop de l’Oficina de Turisme, a l’avinguda Sant Jaume on renaixeran establiments històrics de la música a l’Ebre i una gran oferta complementària de música i gastronomia.
També Jaume Vidal, un dels membres de l’organització de la nova mostra ampostina, ha destacat que amb disc serà l’element simbòlic a partir del qual explicar “tota la història musical” de la ciutat, des dels anys 50. La fira vol reunir tota “la cultura underground” de la capital del Montsià, passant per tots els locals d’oci fins a les bandes musicals que han hi han sorgit. “Crec que els hi donarem tota la importància que cal”, ha apuntat Vidal.