Rosa Anglès, candidata a l’alcaldia de la Ràpita per al 2019

La portaveu del PSC a l’Ajuntament de la Ràpita ha estat elegida per l’agrupació Socialista de la Ràpita candidata a l’Alcaldia de la ciutat per a les properes eleccions municipals del 2019

La portaveu del PSC a l’Ajuntament de la Ràpita ha estat elegida per l’agrupació Socialista de la Ràpita candidata a l’Alcaldia de la ciutat per a les properes eleccions municipals del 2019. Anglès ha obtingut el suport unànime de tots els afiliats i les afiliades socialistes que han assistit a l’assemblea de l’agrupació.

En la seva primera intervenció com a candidata Rosa Anglès ha emfatitzat en què: “Ha arribat el moment de tornar a connectar tots els sectors econòmics de la població, només si unim forces aconseguirem una economia circular per a poder créixer com a poble”. Encara que el programa electoral serà definit mitjançant un procés participatiu dintre de l’Agrupació Socialista, la candidata Rosa Anglès ja n’ha apuntat algunes de les línies principals.

Així mateix ha reiterat la seva disposició a treballar per tots els rapitencs i totes les rapitenques, i especialment per la joventut, que actualment se’n van a estudiar fora i molts ja no tornen. Rosa Anglès també ha expressat la seva voluntat de millorar la vida dels rapitencs i rapitenques: “s’ha de continuar treballant per ampliar les polítiques socials”.

“Vull ser Alcaldessa per a tothom, hem de començar a creure amb força amb les possibilitats del nostre poble, que ha de consolidar-se com a motor turístic de les Terres de l’Ebre, la Ràpita és el lloc on la terra abraça al mar i també ha de ser el lloc on tothom es senti benvingut.”

“Inicio aquest període amb molta il·lusió i també amb molta energia, tinc moltes ganes de continuar treballant per la Ràpita, i a més envoltada d’un equip humà disposat a treballar per una Ràpita millor” ha conclòs la candidata a l’Alcaldia de la Ràpita.