Roquetes formarà quinze joves en activitats auxiliars de comerç

Està subvencionat pel Servei d'Ocupació de Catalunya, té una durada de 270 hores i inclou 40 hores de pràctiques laborals

La presidenta del Consell Comarcal del Baix Ebre, Sandra Zaragoza, i el regidor de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament de Roquetes, Josep Codorniu, han donat avui la benvinguda als 15 alumnes que han iniciat aquesta setmana el curs d’Activitats auxiliars de comerç, que s’imparteix a l’antic ajuntament de Roquetes. Aquest curs, impulsat pel Consell Comarcal del Baix Ebre a través de la societat Baix Ebre Innova, està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya, té una durada de 270 hores i inclou 40 hores de pràctiques laborals.
La presidenta comarcal ha explicat que aquesta nova oferta formativa de Baix Ebre Innova s’emmarca dins les accions destinades a fomentar i impulsar la inserció laboral a la comarca de joves i persones en situació d’atur. Per la seva part, Josep Codorniu ha remarcat que aquest curs esdevé una bona eina per contribuir a la formació necessària per treballar actualment en el sector de les activitats auxiliars de comerç.
Els alumnes, que procedeixen de Tortosa, Roquetes, Jesús, Alfara de Carles i l’Ampolla, obtindran al final de la formació el certificat de professionalitat en Activitats auxiliars de comerç. Un cop obtingut aquest certificat, aquests alumnes podran desenvolupar la seva activitat professional en establiments comercials: botigues, supermercats i hipermercats, i centres de distribució comercial. Les principals ocupacions relacionades amb aquesta formació són el de reposador d’hipermercat, repartidor de proximitat, embalador, empaquetador, etiquetador, preparador de comandes i auxiliar de dependent de comerç.