Es presenta la XXV Fira de la Terrissa de la Galera

Tindrà lloc del 28 d’abril a l’1 de maig de 2018 a La Galera

La presentació ha anat a càrrec de l’alcalde de la Galera Sr. Ramon Muñoz, el president de l’Associació Cultural Galerenca Lo Cadub Sr. Francesc Gasulla, i del gerent de la
Cambra de Comerç Sr. Francesc Minguell.
La fira serà inaugurada el dijous 28 d’abril a les 9h. a la Casa de la Vila de la Galera. L’acte serà presidit per Mossèn Manel Domènech, un dels fundadors de l’associació Lo
Cadub i impudor del certament des dels seus inicis.
El país convidat serà Japó, i la comunitat autònoma Astúries.

La peça commemorativa de col·lecció de la terrissa tradicional de Córdoba, denominada “Perula”. Edició limitada de 112 peces signades i numerades, realitzades pel terrisser de Lucena (Córdoba), el Sr. Isidoro Granados.
Conferències, xerrades, tallers, activitats i demostracions al torn per part de diferents terrissaires i ceramistes participants en la fira, seran activitats que es realitzen durant els dies de la fira.
La fira queda ubicada al centre de la Galera, entre els carrers Major i Sant Llorenç, Pl. del Mercat, Plaça d’Espanya, Centre i Travessia del Forn. L’entrada i accés són gratuïts. L’horari: de les 10.00 h a 14.00 h, i de les 16.00 h a 21.30 h.
Per a qualsevol cosa que poguéssiu necessitar, podeu trucar a la Cambra 977 44 15 37 preguntar per Eva Montagut.