La plaça de Dalt de Móra d’Ebre acull la Fira de Nadal 2017

La fira ha obert portes a les 10.00 h i es mantindrà activa fins a les 21.00 h

Imatge de la Fira de Nadal de Móra d'Ebre

Una trentena de paradetes de productes artesanals, agroalimentaris, de guarniments i de regals integren l’edició d’enguany de la Fira de Nadal de Móra d’Ebre. El recinte firal, situat a la plaça de Dalt, aplega durant tot el dia d’avui un seguit d’activitats, entre les quals un castell inflable per a la canalla, amb l’objectiu d’animar l’estada dels visitants al certamen. La fira ha obert portes a les 10.00 h i es mantindrà activa fins a les 21.00 h.

La major part dels actes programats tindran lloc aquesta tarda, a partir de les 17.00 h, amb uns tallers infantils amb globoflèxia i pintacares. A les 18.00 h, hi haurà la visita de les autoritats locals, una cantada de nadales dels nens i nenes de 3r de Primària de l’Escola Lluís Viñas i del Col·legi Santa Teresa, i el lliurament de premis del 4t Concurs Troba el Caganer i del 25è Concurs d’Aparadors, a càrrec de la Unió de Botiguers. L’esperada visita  del Carter Reial està anunciada per a les 18.45 h, amb l’arribada de l’emissari reial acompanyat dels Grallers i Gegants de la Colla Gegantera per tal de recollir tots els desitjos dels nens i nenes de la població. A partir de les 19.00 h. es començarà a repartir el brou de Nadal per a entrar una mica en calor i combatre el fred.
La celebració de la fira nadalenca també és aprofitada per un seguit d’entitats del municipi per a promocionar i recaptar fons per a diferents campanyes solidàries pròpies d’aquestes dates.