Mescla ha tornat a ser la protagonista de la DeltaFira

Aquest cap de setmana Deltebre ha viscut un programa complet d’actes i activitats per a tota la família

“Les xifres ens mostren que la ciutadania demanava el retorn d’aquesta fira i, per aquest motiu, seguirem treballant per a què la DeltaFira tingui continuïtat per a l’any vinent fent una passa més enllà”. Així s’ha manifestat l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, una vegada realitzada la cloenda de la DeltaFira i havent estat aquesta un èxit de participació.

A l’igual que l’any anterior, Mescla ha tornat a ser la protagonista de la fira. La mostra gastronòmica ha repartit gairebé 5.000 degustacions entre els visitants i ha permès, tal com ha explicat Lluís Soler, “posar en valor la gastronomia de Deltebre i de les Terres de l’Ebre”. Gairebé 100 empreses han participat en la mostra de gastronomia ja sigui mitjançant un expositor, degustacions o realitzant cuina en directe.

En aquest sentit, l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha detallat que “el retorn i impuls de la DeltaFira era un dels nostres objectius ja que un municipi com el nostre ha de disposar d’una fira digna que permeti mostrar el bo i millor del nostre municipi des de totes les seves vessants”.

A banda de la DeltaFira, aquest cap de setmana Deltebre ha viscut un programa complet d’actes i activitats per a tota la família. En aquest sentit, cal destacar, entre molts altres, l’acte institucional dels 40 anys de Deltebre, amb la presència de la consellera de Presidència i portaveu del Govern, Neus Munté, i la projecció d’un documental inèdit sobre la història de Deltebre, i la nit de gala dels quintos i quintes del 99 que va aplegar al voltant de 1.000 persones a la carpa ubicada al recinte de ball.