L’Ajuntament de Roquetes renova els vehicles del parc mòbil municipal

Aquesta setmana s’ha culminat el compromís que es va adquirir per aquesta legislatura de donar resposta a la reivindicació, que es feia fa temps des dels serveis municipals de Roquetes, de substituir els vehicles més antics, ja que el cost que suposaven aquests vehicles era major que el servei que prestaven.

Els nous vehicles municipals són una furgoneta de combustible fòssil amb certificació d’etiqueta verda i una furgoneta elèctrica que utilitzaran els serveis municipals, i un nou vehicle híbrid que substitueix a l’antic cotxe de la policia local.

L’Ajuntament ha fet aquesta renovació del parc mòbil utilitzant vehicles ecològics amb la voluntat clara de donar exemple de la necessitat de cuidar l’entorn natural, amb l’objectiu de baixar les emissions de gasos d’efecte hivernacle per reduir la contaminació ambiental.

L’adquisició d’aquest primer vehicle elèctric, que destaca per no contaminar i ser silenciós, s’ha volgut fer visible retolant-lo amb el dibuix d’un endoll elèctric i la frase “Eco Serveis”. Els magatzems municipals també s’han equipat amb un carregador elèctric per al seu funcionament, amb la intenció d’anar incorporant més vehicles elèctrics al parc mòbil municipal.

L’Ajuntament de Roquetes també vol facilitar a la ciutadania la possibilitat d’utilitzar vehicles elèctrics, per això instal·larà un punt de càrrega de dues places al centre de la població.