El Govern inverteix 630.000 euros al projecte ‘Ribera d’Ebre: camí de sirga, camí de riu’

Permetrà millorar la façana de cara al riu, una millora arquitectònica i natural de set municipis i diversificar l'economia del territori

La consellera de Governació, Administracions Públiques i Habitatge, Meritxell Borràs, juntament amb la presidenta del Consell Comarcal de Ribera d’Ebre, Gemma Carim, ha presentat avui a Móra d’Ebre el projecte ‘Ribera d’Ebre: camí de sirga, camí de riu’, impulsat pel Consell Comarcal. Aquest projecte, que es desenvoluparà fins a l’any 2020, suposa una inversió d’1.250.000 euros, dels quals 629.379 seran aportats pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (Feder), que gestiona el Departament de Governació, Administracions Públiques i Habitatge.

La titular de Governació ha remarcat la importància d’aquest projecte impulsat pel Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre que “permetrà una millora de la façana de cara al riu, una millora arquitectònica i natural de set municipis i diversificar l’economia del territori”. “El riu ens dona moltes oportunitats i val la pena aprofitar-les, i des d’un punt de vista turístic segur que hi ha terreny per recórrer” ha apuntat Borràs.

Borràs ha destacat la “bona feina dels alcaldes que aposten per treballar en la transformació dels municipis i fer valer el seu patrimoni” i també ha reconegut l’important paper que ha tingut el Consell Comarcal de Ribera d’Ebre a l’hora de tirar endavant “un dels projectes més ben valorats i sòlids, que donarà d’aquí poc temps el seu rendiment”.

De la seva banda, Gemma Carim també ha destacat l’esforç i el treball conjunt de tots els alcaldes implicats i del Consell Comarcal. Carim ha recordat que és un projecte que repercutirà en tots els municipis de la comarca, ja que inclou projectes comuns, i finalment ha afirmat que aquest projecte “és una aposta ferma de noves oportunitats i que obrirà portes a aquesta Ribera viva i activa que desitgem”.