Detingut a Deltebre un noi fugit de la justícia per un intent d’homicidi a Saragossa

La visita d’un familiar seu a la comissaria de la policia espanyola a Tortosa va fer sospitar els agents

La policia espanyola ha detingut a Deltebre (Baix Ebre) un noi de 24 anys que estava fugit i en recerca per una temptativa d’homicidi. Els fets van passar al març a Saragossa quan l’arrestat hauria agredit una altra persona amb un arma blanca. La detenció es va desencadenar la setmana passada arran de la visita d’un home a la comissaria de la policia espanyola a Tortosa. L’individu va anar-hi amb l’argument de fer uns tràmits burocràtics per a un familiar seu, però la “incongruència” dels seus arguments va fer sospitar els agents, els quals van esbrinar després que, sobre aquest familiar, pesava una ordre de detenció. Finalment, es va desplegar un operatiu i es va detenir el noi fugit a Deltebre, on s’havia establert. L’arrestat té un ampli historial delictiu i una altra ordre en vigor de detenció per un presumpte delicte de robatori amb força.
Les sospites les va aixecar el nerviosisme, la incongruència amb què s’explicava i el recel en respondre a algunes preguntes. El noi volia fer uns tràmits per a un familiar però els agents van descobrir després que el suposat familiar estava reclamat per la justícia per haver participat en un intent d’homicidi el passat mes de març a la ciutat de Saragossa.

En l’operació hi ha participat el grup operatiu de la policia judicial de la comissaria de Tortosa de la policia espanyola i el grup d’homicidis de la brigada provincial de Saragossa.