Acord de col·laboració per dinamitzar l’esport comarcal l’any 2018 al Montsià

Acord entre el Consell Comarcal i el Consell Esportiu del Montsià

Els presidents del Consell Comarcal, Sra. Carme Navarro, i del Consell Esportiu
del Montsià, Sr. Ivan Romeu, acorden establir mecanismes de coordinació i dinamització per al foment de l’esport de base al Montsià.

La Presidenta de l’ens comarcal s’ha felicitat de l’activitat del Consell Esportiu “en suport de l’esport i en benefici de la salut dels joves de la comarca”, mentre que el President de l’ens esportiu ha destacat l’agraïment al Consell i a tots els Ajuntaments de la comarca implicats en l’esport escolar al Montsià, “comarca que és referent a nivell de país.”

Entre les activitats del Consell Esportiu del Montsià estan la organització i gestió de competicions esportives i de lleure, jornades de formació de tècnics i àrbitres, trobades d’esports individuals i col·lectius, curses populars, etc.

Un nou arc inflable gegant com a novetat
Fruit de la col·laboració entre ambdós consells enguany, com a novetat, el Consell Esportiu del Montsià ha adquirit un nou arc inflable gegant que posa a disposició dels diferents ajuntaments, entitats, clubs i centres educatius de la comarca per tal de fer-ne ús en les diferents competicions