Salut fa proves PCR a la plantilla de Padesa per un brot de més de cent positius

El Departament prendrà les mesures que "siguin necessàries" en funció dels resultats del cribratge massiu

Pla general dels treballadors de Padesa fent cua al CAP de Roquetes per fer-se el PCR arran d'un rebrot a l'empresa. ACN.
El Departament de Salut fa aquest cap de setmana un cribratge amb PCR als treballadors de l’empresa avícola Padesa de Roquetes arran d’un rebrot que afecta ja 121 empleats i dotze familiars. Les proves s’han organitzat al Centre d’Atenció Primària (CAP) de Roquetes, per on passaran uns 300 empleats dissabte i 200 més diumenge.
Així, s’hauran testat unes 500 persones dels 700 que formen la plantilla. En funció dels resultats, que es preveuen tenir entre dilluns i dimarts, es prendran les mesures que “siguin necessàries”. “Aquest brot és sense dubte el més important en l’àmbit d’aquest territori, té un impacte sobretot a les comarques del Baix Ebre i Montsià”, ha afirmat la gerent de la Regió Sanitària Terres de l’Ebre, Mar Lleixà.
La responsable ha demanat no abaixar la guàrdia. A més, les autoritats sanitàries han recomanat a les famílies que fins que no tinguin els resultats de les proves no portin als fills als centres escolars.