L’EuroDelta estrena la serva versió digital en format targeta moneder

L'EuroDelta, la moneda social que ajudarà a dinamitzar el comerç municipal de Deltebre. ACN

L’Ajuntament de Deltebre, amb la col·laboració de CaixaBank i Fundació “la Caixa”, estrenarà  aquest mes d’agost la versió digital de l’EuroDelta, la moneda de Deltebre, mitjançant una  targeta moneder nominal, amb l’import de l’ajut corresponent, que només es podrà utilitzar a  la xarxa de comerços habilitats.  

La moneda de Deltebre està en funcionament des del mes de novembre de l’any 2020 amb  bitllets de 5, 10 i 20 eurodeltes, i es pot bescanviar en més de 60 comerços del municipi. Des  del mes de gener de 2021 s’han concedit eurodeltes a 74 famílies per un import de més de  24.000€. Unes dades que, segons l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, exemplifiquen que  “l’EuroDelta és una moneda activa que ha arribat per a quedar-se i que ens permet, a banda  de donar suport a les famílies, dinamitzar l’economia del comerç local de proximitat”. 

L’EuroDelta és una de les diferents eines i accions que l’Ajuntament de Deltebre ha posat en  funcionament per a la recuperació socioeconòmica i que se suma a la resta d’ajudes que es  posen a l’abast de la ciutadania. En aquest sentit, recentment es va adjudicar la primera  convocatòria dels ajuts als tributs locals, els quals han beneficiat a 103 famílies amb un import  de 26.442,43€. 

Les persones que vulguin sol·licitar l’EuroDelta poden consultar les bases i condicions a la  web de l’Ajuntament de Deltebre www.deltebre.cat o bé dirigir-se a l’espai de Reactivació  Socioeconòmica de l’Ajuntament de Deltebre en horari d’atenció a la ciutadania, de dilluns a  divendres de 08.30h a 14h.