L’Ampolla torna a ser la seu del campionat de Catalunya de motos aquàtiques

L’Ampolla va acollir aquest 26 de setembre la quarta regata puntuable per al Campionat de Catalunya de motos aquàtiques 2021, modalitat de circuit, sota l’organització de la Federació Catalana de Motonàutica i el suport del Patronat de Turisme de l’Ampolla, la Creu Roja de l’Ampolla i el Club Nàutic Ampolla.

A diferència de l’any passat, quan l’Ampolla va obrir la temporada al mes de setembre a causa de la pandèmia de la Covid-19, aquest any s’han pogut dur a terme tres curses abans d’aquesta. Cal destacar que la prova, que va tenir lloc a la platja de les Avellanes, es va poder desenvolupar amb normalitat, sense cap inclemència meteorològica.

A la categoria F4, reservada a pilots sense palmarès, es va produir l’absència de Lluis Montalà, líder provisional del Campionat, la qual cosa va donar peu a mànegues molt animades. Jordi Miquel Cos es va imposar amb claredat, guanyant les mànegues, seguit en una per Jordi Martí, en una altra per Jordi Serra i encara en una altra per Carlos Hidalgo. Ara bé, cap d’aquests pilots han participat en totes les regates organitzades durant aquest any, de manera que ara el Campionat queda obert a falta d’una cursa, i Montalà de moment segueix al capdavant de la general provisional.

Pel que fa a les tres mànegues de la categoria GP3, aquestes van tenir un resultat idèntic, amb Lucas Oliver al capdavant, seguit sempre de Joan Sevil i Roger Pujol. Oliver suma així 281 punts i és ja el virtual Campió de Catalunya de la categoria, ja que és inabastable pels altres competidors. El subcampionat és quasi segur per a Joan Sevil, però la tercera posició està en joc entre Roger Pujol (142 punts), Miguel Angel Gargallo (136 punts) i Oriol Oliva (125 punts).

La pròxima i última regata del Campionat de Catalunya de motos aquàtiques 2021 està prevista que se celebri al CN El Balís el dia 23 d’octubre i pot ser la cita que acabi de decidir aquestes posicions.