La Guàrdia Civil desmantella una plantació de marihuana en un barranc de Roquetes

Detenen els tres individus que s'ocupaven del cultiu, tots ells en situació irregular a l'Estat

Pla obert d'un agent de la Guàrdia Civil al costat d'una plantació de marihuana localitzada en un barranc de Roquetes, al Baix Ebre. ACN

La Guàrdia Civil ha desmantellat una plantació de marihuana amb més de 800 plantes que estava amagada al barranc de Caramella de Roquetes (Baix Ebre). A més, ha detingut les tres persones que s’ocupaven del cultiu -tres ciutadans albanesos en situació irregular a l’Estat-, pels suposats delictes de tràfic de drogues i els ha posat a disposició del jutjat de guàrdia de Tortosa.

La plantació es va descobrir a principi de juliol quan efectius del Seprona de la Guàrdia Civil van detectar una canalització il·legal d’aigua que abastia un hort en una zona rural allunyada del nucli urbà i que a l’interior d’un tancat hi havia un gran nombre de plantes que semblaven marihuana.

Finalment, la Guàrdia Civil va identificar les tres persones que hi havia a l’accés a la parcel·la, els quals van facilitar l’accés a l’habitatge i al terreny on hi havia la plantació. Dins la casa van trobar una habitació on s’assecaven 100 plantes de marihuana i 20 quilos de cabdells. A fora també van trobar diverses torretes amb plantes de marihuana i eines per al cultiu.