L’Escola Marjal i Ensenyament es reuneixen per a posar en marxa una ampliació del centre

Les actuacions consistiran en la construcció d'una nova aula de 50 m2

L’adjunt de direcció dels Serveis Territorials d’Ensenyament a les Terres de l’Ebre, Pere Vidal; l’arquitecta dels Serveis Territorials, Carme Bayerri; la regidora d’Urbanisme de l’Ajuntament d’Alcanar, Ivette Fibla; l’arquitecta municipal, M. José Forcada, i la directora de l’Escola Marjal de les Cases d’Alcanar, Sònia Reverter, es van reunir el passat dimecres, 7 de març, per a definir la propera ampliació de l’escola de les Cases.

Les actuacions consistiran en la construcció d’una nova aula de 50 m2, tal com marca la normativa, que s’emplaçarà al pati interior de l’escola. El Departament d’Ensenyament disposarà del projecte de l’obra en les pròximes setmanes. Seguidament començaran els tràmits d’aprovació i licitació del projecte i d’atorgament de la llicència. Està previst que les obres s’inicien al juliol, coincidint amb les vacances escolars.

Segons Ivette Fibla, regidora d’Urbanisme, “el fet de tenir una aula nova permetrà que el centre habilite una de les actuals com a espai polivalent que done resposta a les diverses necessitats de l’alumnat”. D’altra banda, Carme Navarro, regidoria d’Ensenyament, ha mostrat la seua satisfacció perquè es farà una obra “que ha estat reivindicada històricament per l’Escola Marjal, l’AMPA de les Cases i l’Ajuntament”.