Comencen les obres de millora del ferm de l’Eix de l’Ebre entre Tortosa i Aldover

Els treballs, amb una inversió prevista de 982.000 euros, s'allargaran fins a finals de juny i suposaran algunes afectacions al trànsit

El Departament de Territori i Sostenibilitat té previst iniciar aquest dimecres, 4 d’abril, les obres de millora del ferm de la carretera C-12, l’Eix de l’Ebre, entre la zona de Jesús, a Tortosa, i la del pla d’Illes, a l’inici del terme d’Aldover. Els treballs abastaran un tram de quatre quilòmetres, tenen un pressupost de 980.000 euros i es preveu que s’allarguin fins el pròxim mes de juny.

Es reciclarà i renovarà el ferm amb una nova capa d’aglomerat, reparant els punts que presenten deformacions. També s’introduiran millores de seguretat, com la formació d’un carril central de girs i un zebrejat per separar els sentits. A la zona d’accés al Pla d’Illes, el carril central se situarà ala marge esquerre i també es reordenaran els accessos. L’execució dels treballs suposarà algunes afectacions al trànsit: durant la primera setmana, en què es reciclarà el ferm, s’ocuparà un carri de la circulació, en funció de les necessitats, i es donarà pas alternatiu als vehicles.