Detecten un brot de coronavirus en un bar de Tivenys

L'Ajuntament demana a tots els que hagin estat al local durant l'última setmana que es posin en contacte amb el consistori

El municipi de Tivenys ha estat l’escenari d’un nou brot de coronavirus després que s’hagin detectat un increment del nombre de positius els últims dies. A més, s’ha pogut determinar que tots ells tenien relació amb el Bar Rosi, que seria el lloc on s’hauria originat el brot.

Per aquest motiu, des de l’Ajuntament de Tivenys i el Departament de Salut han fet una crida perquè totes aquelles persones que siguin clients habituals de l’establiment o hagin estat al seu interior més de 15 minuts sense mascareta durant l’última setmana es posin en contacte amb el consistori per tal de fer-se una PCR i poder detectar casos asimptomàtics i tallar la transmissió.

A més, l’Ajuntament de Tivenys demana als seus habitants que fins que no es realitzi el cribratge no surtin de casa si no és imprescindible i intentin seguir totes les mesures i recomanacions sanitàries. Les persones que estiguin relacionats amb el Bar Rosi poden posar-se en contacte amb el 699 95 10 21 o el 977 49 62 33, per fer el cribratge.