X Trobada d’oboès de la Diputació i IV Trobada de les Terres de l’Ebre i Baix Maestrat aquest dissabte a Tortosa

El Conservatori de Música de la Diputació a Tortosa organitza aquesta activitat que culminarà amb un concert gratuït, obert a tot el públic, dissabte a la tarda

L’Escola i Conservatori de Música de la Diputació a Tortosa organitza la X Trobada d’oboès de la Diputació de Tarragona i IV Trobada de les Terres de l’Ebre i Baix Maestrat aquest dissabte. L’acte s’iniciarà a les 9.30 hores al Patronat Obrer de Tortosa amb la rebuda dels participants. Una vuitantena d’alumnes que estudien aquest instrument hi prendran part en una activitat que els conservatoris de la Diputació organitzen anualment.

Alumnes dels tres centres d’ensenyament musical de la Diputació a Tarragona, Reus i Tortosa es donaran cita per desè any consecutiu en aquesta la X Trobada d’oboès. Enguany, aquesta coincideix amb la que, des de fa quatre anys, reuneix també alumnes d’altres centres de les Terres de l’Ebre i el Baix Maestrat.

Els joves músics treballaran durant tot el dia amb assajos i classes de perfeccionament a quatre espais diferents del Patronat Obrer i realitzaran una sessió conjunta. La jornada de treball acabarà amb un concert de cloenda obert a tot el públic i amb entrada gratuïta, que tindrà lloc a les 17.30, a la sala d’actes del Patronat Obrer de Tortosa.