Les àrees de Turisme i Comerç de l’Ajuntament renoven el certificat ISO 9001 de qualitat

El certificat UNE-EN ISO 9001:2001:È compromet a les entitats a complir les normes de qualitat, eficiència i bon funcionament de tots els serveis i recursos

Les àrees de Turisme i Comerç de l’Ajuntament d’Amposta renoven el reconeixement de qualitat UNE-EN ISO 9001:2015 per un període addicional de 3 anys. L’empresa AENOR ha certifcat per 13è any consecutiu la qualitat dels serveis que ofereixen aquestes àrees de l’Ajuntament. La certifcaciió que s’ha renovat per un període de 3 anys, compromet a les entitats a complir totes les normes de la família ISO 9001:2015ó destinades a assegurar la qualitat, l’eficiència per obtenir l’eficàcia i el bon funcionament de tots els seus serveis i recursos humans i professionals.

L’abast del certificat inclou la prestació de serveis de turisme com la gestió de l’oficina de turisme, les activitats promocionals i l’explotació dels serveis de temporada a les platges del terme municipal d’Amposta. Pel que fa al comerç, se centra en el servei ofert en les activitats promocionals comercials.