Mor Alberto Martí Fonollosa, conegut músic d’Amposta

Avui ha mort Alberto Martí Fonollosa, més conegut per Granell a la ciutat d’Amposta.  Granell fou una persona que va viure apassionadament la música. Al llarg de la seua dilatada trajectòria com a músic va col·laborar amb moltes bandes de música del territori.

Amb la rondalla, al costat del seu amic Josep Guarch, Teixidó, fou un dels músics que van mantenir viva la tradició de la jota improvisada. Fou component de la Banda de Música de la Unió Filharmònica, on va tocar el trombó, la tuba i el bombardí, sota la direcció dels mestres Arasa, Barberà, Navarro, Aguado, Sanz i Royo.

Tot el col·lectiu de músics de la Unió Filharmònica d’Amposta, al que també s’afegeixen els músics de la La Lira Ampostina i de la ciutat, volen fer arribar el seu més sentit condol a la seua dona Carmencín, als seus fills, Juan Alberto i Jordi, joves, neta i resta de família.

En senyal de dol, avui a les 19 h, la música no sonarà als balcons. En acabar de xiular la sirena de la Càmara es farà un minut de silenci i s’acabarà amb un aplaudiment.