Family Cash dona 24.000 litres de llet a Creu Roja Amposta

En resposta a la petició que l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, va fer a les cadenes d’hipermercats perquè col·laborin en les mesures de reactivació de la ciutat després de la Covid-19

L’empresa Family Cash ha fet donació, aquest dilluns al matí, de fins a 24.000 litres de llet a Creu Roja Amposta, per tal de garantir el subministrament d’aquesta producte de primera necessitat. Aquesta donació respon a la petició que l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, va fer fa unes setmanes a totes les cadenes de supermercats i hipermercats amb presència a la ciutat. A través d’una carta, l’alcalde va apel·lar a la solidaritat i a la responsabilitat social empresarial de totes aquestes grans companyies per “aportar una petita part de la facturació d’aquests mesos a les ajudes socials que estem desenvolupant des del consistori o des de qualsevol de les entitats que co·laboren al nostre municipi”.

L’alcalde ha valorat molt positivament aquesta donació de 24.000 litres de llet a Creu Roja Amposta (que a la seva vegada farà arribar llet també a Càritas i Siloé, les altres dues entitats que garanteixen el dret a l’alimentació a la ciutat). “És una mostra d’allò que podem fer si sumem esforços entre tots”, diu l’alcalde, qui ha agraït la donació.

La donació s’ha fet aquest dilluns al matí en un petit acte al Family Cash on hi ha assistit la regidora de Serveis Socials i Salut de l’Ajuntament d’Amposta, la presidenta de Creu Roja Amposta, Tere Reche, i la responsable de botigues de Family Cash, Maria-Dolores Moya.