A presó per violar una menor d’edat a Amposta

Els fets van tenir lloc al setembre de 2016

Un veí d’Amposta ha estat condemnat a dotze anys i tres mesos de presó per violar una menor d’edat al setembre de l’any 2016. A més, l’Audiència Provincial de Tarragona també li ha imposat sis anys de llibertat vigilada un cop surti de la presó, una indemnització de 30.000 euros a la víctima i una ordre d’allunyament i comunicació amb la noia durant els pròxims 20 anys.

Segons explica el Diari de Tarragona, els fets van tenir lloc l’any 2016 a les Terres de l’Ebre. El condemnat i la víctima es coneixien de veure’s per Amposta i l’home es va posar en contacte amb ella a través de les xarxes socials amb l’objectiu d’establir una relació d’amistat. Un cop es va guanyar la confiança de la noia, li va dir de quedar en diverses ocasions i al principi ella es va mostrar reticent. No obstant això, finalment van quedar un parell de vegades.

A la tercera trobada, quan van ocórrer els fets, van quedar prop de l’escola de la menor quan va acabar la seva jornada escolar i es van dirigir en cotxe fins a Sant Carles de la Ràpita. Mentre circulaven per la capital del Montsià l’home li deia que s’acotxés per tal que no la veiessin. A la Ràpita van entrar a un bar i a un supermercat i ja de tornada a Amposta l’home va aturar el cotxe i va començar a fer tocaments a la noia. Ella li va dir que s’aturés, però l’home la va acabar violant.

En un primer moment, la noia no va explicar res del que havia passat, fins que nou dies després li va explicar a dos amics i aquests van explicar-ho als pares de la noia, que finalment van presentar la denúncia. En el judici la noia no va declarar, però es va utilitzar la declaració que ja havia fet anteriorment.

Els magistrats de l’Audiència Provincial de Tarragona asseguren que les informacions de la noia són “fiables” i no creuen que existeixi una exageració. Per la seva banda, l’acusat va negar en tot moment haver quedat mai amb la noia.