Política

Transports inicia las darrera fase d’obres de reforma del ferm a l’A-2, a l’alçada de Cervera

Les obres, en sentit Lleida, es duran a terme fins a finals d’aquest mes de maig

El Ministeri de Transports i Mobilitat Sostenible va iniciar ahir dilluns, dia 6, la darrera fase de les obres del projecte de millora i rehabilitació del ferm a l’A-2, a l’alçada de la variant de Cervera.

Aquesta nova fase d’obres forma part del projecte de millora d’un tram d’uns gairebé 9 quilòmetres aproximadament, entre els punts quilomètrics 514 i 522,270, que preveu la millora del ferm en els dos sentits de circulació de l’A-2, així com en actuacions de rehabilitació estructural que es concentren en les vies laterals i en els ramals d’accés de totes dues calçades. El projecte té un pressupost d’execució de 10,27 milions d’euros.

Les obres iniciades aquest dilluns es situen entre els punts quilomètrics 515,117 i 514 i han comportat el desviament del trànsit en sentit Lleida per la calçada en direcció Barcelona que, al llarg del període d’obres, tindrà circulació bidireccional. Aquestes obres es durant a terme fins el divendres 24 de maig i, com és habitual, estan degudament senyalitzades.

Amb motiu d’aquesta nova fase d’obres, el subdelegat del Govern a Lleida, José Crespín, juntament amb l’alcalde de Cervera, Jan Pomés, van visitar ahir al matí els treballs de reposició del ferm en aquest punt de la variant de Cervera.

El subdelegat i l’alcalde de Cervera van seguir les explicacions dels tècnics sobre els desviaments de trànsit previstos i el calendari previst d’aquí a finals de mes per finalitzar aquesta darrera fase d’obres. Només restarà pendent la darrera capa de rodament que es durà a terme segons les disponibilitats del Ministeri. A la visita d’obres també hi ha assistit el Cap de la Unitat de Carreteres de l’Estat a Lleida, Juan Antonio Romero, i responsables de l’empresa adjudicatària.

Les obres que van començar ahir aquest tram d’uns 2 quilòmetres en sentit Lleida donen  continuïtat a les executades aquest passat mes de març per renovar el ferm en les vies laterals i en els ramals d’accés a l’autovia, a l’alçada de Cervera.

Els treballs de rehabilitació i millora del ferm al tram de l’autovia A-2, variant de Cervera, van començar al març del passat any i, tal com va explicar ahir el subdelegat, “el ministeri ha complert amb el calendari previst inicialment pel que fa el gruix de les obres del projecte que finalitzarà a finals d’aquest mes de maig. L’any passat es va treballar en els carrils en sentit Barcelona i des de març d’aquest any treballem en la millora dels carrils en sentit Lleida”.

En el decurs de la visita, el subdelegat va destacar que “en les properes tres setmanes completarem la renovació d’aquests gairebé 9 quilòmetres de l’eix viari més important per a la mobilitat dels veïns i de les empreses de la comarca de la Segarra i la via amb el volum més alt de circulació de tota la xarxa de carreteres de l’Estat a la província de Lleida”.

Daniel Redaccio Hurtado

Missatges recents

Un centenar de persones participen en el minut de silenci per la farmacèutica de Terrassa morta

Més d'un centenar de persones s'han aplegat al Raval de Montserrat de Terrassa per condemnar…

3 hores fa

Els Comuns acusen Vox de convertir Madrid en la “casa dels horrors”

El candidat dels Comuns a les eleccions europees i número dos de Sumar, Jaume Asens,…

3 hores fa

Quinze alumnes competeixen per ser el millor estudiant de cuina i sala de Catalunya a les Borges Blanques

Un total de quinze alumnes de diferents escoles d'hostaleria d'arreu de les quatre demarcacions competeixen…

3 hores fa

Una baralla multitudinària a Lleida acaba amb un home apunyalat

Un home ha resultat ferit de gravetat després de ser apunyalat en una baralla a…

3 hores fa

Sis ferits greus en un terrible accident de trànsit

Sis persones van resultar ferides aquest dissabte a la tarda en patir un accident de…

3 hores fa

600 professionals i 9.000 persones celebren la 20a edició de la FiM Vila-seca

La 20a edició de la FiM, fira de música emergent i familiar de Vila-seca ha…

4 hores fa

Esta web utiliza cookies.