Dimecres, 3 de juliol de 2024
És notícia

Teresa Ribera: “Ja hi ha hagut remuntada”

Avatar photo
El PSOE creu que els sondeigs finals demostren el fiasco del ‘plebiscit’ que demanava Feijóo

El PSOE dona per bons els resultats que apunten els sondeigs que s’han fet públics a les vuit del vespre i un cop tancades les urnes. La cap de llista del PSOE, Teresa Ribera, ha apuntat en aquesta direcció en declaracions als mitjans a l’arribada a la seu socialista, a les vuit del vespre. “Veurem, ja sabeu que fa quatre tres estàvem a no sé quants punts, i per tant remuntada ja n’hi ha hagut segur”, ha sentenciat.

Els socialistes recorden que partien d’una diferència de nou punts d’intenció de vot respecte als populars, i atribueixen el possible empat tècnic a una campanya ascendent que contraposen a l’estratègia dels populars d’insistir en la guerra del ‘fang’.

És més, segons el PSOE, el líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, ha errat en tots els flancs. “Feijóo es va muntar un plebiscit, i quan surtin les dades que expliqui si l’ha guanyat o no”. Si la cosa va frec a frec, apunten els socialistes, és perquè “hem treballat en la bona direcció”. Encara no s’ha confirmat si el secretari general de PSOE, Pedro Sánchez, seguirà la nit electoral a la seu de Ferraz. Sí que està clar que la candidata, Teresa Ribera, compareixerà a la sala de premsa per valorar uns resultats que arribaran oficialment a partir de les 11 de la nit.

Mentrestant, la seu de Ferraz ha aparegut blindada per una desena de dotacions policials. Els socialistes han instal·lat focus per si cal fer algun tipus de celebració al carrer, tot i que insisteixen que és un dispositiu habitual en comicis.

Paral·lelament, i amb l’aval de l’Audiència de Madrid, una vintena de persones amb banderes espanyoles han participat en l’habitual res davant l’església que es troba a escassos metres de la seu del PSOE. Són l’últim vestigi de les protestes per l’amnistia.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior
Illa Javi Lopez

La cúpula del PSC arriba a la seu amb la confiança de repetir la victòria del 12-M

Notícia següent

La extremadreta de Le Pen guanyaria les eleccions a França, segons un sondeig

Notícies relacionades