Dissabte, 29 de juny de 2024
És notícia

El PSC condemna “l’estratègia destructiva” de l’extrema dreta contra Sánchez

Avatar photo
La formació celebra un congrés extraordinari on crida “tots els demòcrates” a una “resistència col·lectiva”

El PSC ha condemnat “l’estratègia destructiva” que, al seu parer, empren els partits de “dreta extrema i d’extrema dreta” amb “indignes atacs” al president del govern espanyol, Pedro Sánchez, i la seva família. La formació encapçalada per Salvador Illa ha reaccionat així a l’anunci del cap de l’executiu espanyol d’iniciar una reflexió sobre la seva continuïtat en el càrrec, en una executiva celebrada a Sabadell una estona abans de l’acte d’inici de campanya a la mateixa ciutat vallesana. En un comunicat, els socialistes catalans han cridat “tots els demòcrates” a una “resistència col·lectiva” per denunciar les estratègies que, segons ells, “cerquen erosionar la convivència” i “distorsionar el normal funcionament de les institucions”.

En la mateixa línia que s’ha pronunciat Illa aquest divendres al matí, el seu partit ha tancat files a favor de Sánchez. En el comunicat, han manifestat el “suport personal i polític” al cap de l’executiu espanyol i han criticat la voluntat de “destruir l’adversari i de deshumanitzar-lo” que, segons la formació, practica una “minoria reaccionària”. “En política, no tot s’hi val”, han afegit, proclamant la seva “més alta consideració per la política democràtica i el servei públic”.

L’executiva creu que la dreta ha centrat el seus esforços en “l’erosió personal” de Sánchez a través de la “polarització extrema, les desqualificacions i els insults”. El document del PSC també fa una defensa de “l’estabilitat de les institucions”, el “pluralisme polític” i “la convivència dels pobles d’Espanya”.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

El Centre Cultural Casal la Violeta d’Altafulla enceta una nova etapa

Notícia següent

Continuen els treballs arqueològics abans de construir els nous arxius del Bages i de Manresa

Notícies relacionades