Dimecres, 26 de juny de 2024
És notícia

El PPC traslladarà a Rull que no donarà suport a la investidura d’Illa

Avatar photo
Rodríguez defensa que cal “millorar” el finançament però rebutja que “Catalunya tingui privilegis” respecte de la resta

El PPC traslladarà aquest dimarts al president del Parlament, Josep Rull, que no donaran suport a una hipotètica investidura de Salvador Illa, “perquè no és de fiar”, i que “no hi ha cap altra força política que tingui opcions”. Així ho ha assegurat aquest dilluns el secretari general dels populars catalans, Santi Rodríguez. En una entrevista a RTVE, ha considerat “pràcticament impossible” una abstenció a un govern del PSC. D’altra banda, sobre la proposta de “finançament singular” feta per ERC i recollida per Pedro Sánchez, Rodríguez ha defensat que “cal millorar el finançament” i que “ha de ser just per finançar els serveis públics”. Però ha rebutjat que “Catalunya tingui privilegis per davant de les altres comunitats”.

“Jo tremolo quan parlen de ‘singular’. Què significa? Vol dir que a Catalunya ha d’haver-hi un sistema de finançament al marge de les comunitats de règim comú? Nosaltres no hi estem d’acord”, ha insistit Santi Rodríguez.

Preguntat sobre els contactes amb Junts, el secretari general del PPC ha dit que “sempre intenten” que hi hagi “canals de diàleg”, però que “en aquests moments és impossible” que hi hagi “canals de negociació”. Pel que fa a l’eventual retorn de Carles Puigdemont pel debat d’investidura, ha assegurat que “no s’ho creu”, que “fa molts anys que enganya la majoria dels catalans”.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Un accident a l’AP-7 a Tarragona provoca retencions quilomètriques

Notícia següent

VÍDEO | Tres detinguts per robar a persones grans en caixers automàtics

Notícies relacionades