Divendres, 28 de juny de 2024
És notícia

Pedro Sánchez crida a votar aquest 9-J: “Avanç o retrocés”

Avatar photo
Insta els ciutadans a decidir entre una resposta “social” enfront a una “d’antisocial” als reptes globals

El president espanyol i secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, ha fet una crida als ciutadans a participar en els comicis europeus després de dipositar el seu vot al col·legi Nostra Senyora del Bon Consell de Madrid.

Sánchez ha destacat la rellevància de les eleccions i ha animat els ciutadans a decidir “quin futur es vol per a Europa”, si un que doni una “resposta antisocial” com la que es va oferir davant la crisi financera o una “resposta social” com la de la pandèmia o les crisis derivades de les guerres a Ucraïna i el Pròxim Orient.

“El vot decideix si el futur que construïm entre tots per a Espanya i Europa és d’avanç o de retrocés”, ha afirmat. Al seu entendre, cal una veu “forta i contundent i progressista” a Europa.

També s’ha referit a l’avanç dels partits de la ultradreta, que ha qualificat “d’onada reaccionària que afecta no només Europa sinó a tot el món”. Al seu entendre, és un moment en què calen “respostes globals” i un “esforç comú” enfront de “solucions fragmentades”.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Més de 5,7 milions de catalans cridats a votar a les eleccions europees d’aquest 9-J

Notícia següent

Apunyalen un noi de 15 anys durant la matinada en ple carrer

Notícies relacionades