Dissabte, 15 de juny de 2024
És notícia

ÚLTIMA HORA | Núria Marín deixa l’alcaldia de l’Hospitalet de Llobregat

Avatar photo
La socialista posa fi a aquesta etapa després de més de 15 anys a l’Ajuntament

L’Alcaldessa de l’Hospitalet de Llobregat, Núria Marín, deixarà l’alcaldia el pròxim 15 de juny, segons ha avançat La Vanguardia.

Després de més de 15 anys al capdavant de l’Ajuntament de l’Hospitalet, la socialista comunicarà demà  la seva decisió en una reunió amb els portaveus dels grups municipals.

Segons informa el mateix mitjà, David Quirós, actual tinent d’alcaldia d’Educació i Cultura, serà el successor de Marín. Aquest relleu ja feia temps que es preveia a la ciutat.

Tot i deixar l’alcaldia, Marín no abandonarà la primera línia de la política, ja que és vicepresidenta del PSC i una de les mans dretes de Salvador Illa, a més de senadora a Madrid. Després del 12-M han començat les especulacions sobre els noms que podrien formar part d’un executiu liderat pel socialista, i Marín no ha estat aliena a les travesses. Illa ja va anunciar en campanya que si formava govern, la també alcaldessa socialista Núria Parlón seria la consellera d’Interior.

Marín finalitza una etapa al capdavant d’un ajuntament on va començar l’any 2008 i on només han governat alcaldes socialistes.

 

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Condueix una moto robada i circula en sentit contrari a Torredembarra

Notícia següent

Mor Jordi Bergadà, exregidor d’ERC a l’Ajuntament de Reus

Notícies relacionades