Diumenge, 30 de juny de 2024
És notícia

Jéssica Albiach avança un “canvi de cares” als Comuns per “oxigenar el partit”

Avatar photo
La líder dels Comuns al Parlament ha avançat que decidiran si entren en un eventual Govern d’Illa en funció del grau de satisfacció amb l’acord a què arribin

La líder dels Comuns al Parlament, Jéssica Albiach, ha assegurat que, de cara a la tardor, “hi haurà canvi de cares” al partit. “Ara estem parlant de cap on va el partit en l’àmbit ideològic i programàtic, però a finals de setembre o principis d’octubre s’obrirà la renovació d’òrgans i crec que cal oxigenar el partit”, ha defensat en una entrevista aquest dijous al programa ‘Cafè d’idees’ de RTVE Catalunya.

En aquest sentit, Albiach ha afirmat que volen dur a terme el procés de forma “endreçada” i ha assegurat que també “serà un debat” quin “paper” acaben tenint les actuals coordinadores de la formació, tant ella com Ada Colau i Candela López.

Pel que fa a les negociacions per a la investidura de Salvador Illa, Jéssica Albiach ha subratllat que “hi ha bona voluntat negociadora”, tant per part del PSC com d’ERC.

En aquesta línia, ha dit que els republicans són “conscients que no és bo portar el país a una repetició electoral”. I ha traslladat la part més gran de responsabilitat al candidat socialista, que “és qui ha de ser més proactiu i fer més esforços”.

La presidenta del grup de Comuns al Parlament ha assenyalat que estan negociant “sobre la base de continguts” i que “en cap cas han sortit cadires enmig de la negociació”. Sobre això ha puntualitzat que decidiran si entren en un eventual Govern en funció del grau de satisfacció amb l’acord.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Torna a Roses el show cooking ‘De la xarxa al plat’

Notícia següent

L’Imaginari de la Seu d’Urgell torna amb una 3a edició plena d’activitats infantils aquest estiu

Notícies relacionades