Diumenge, 30 de juny de 2024
És notícia

Gamarra (PP) diu que Espanya està “molt a prop del canvi”: “El temps de Sánchez s’ha acabat”

Avatar photo
Els populars creuen que no pot governar “sense pressupostos, sense majoria parlamentària i sense suport social”
Gamarra PP

La secretària general del PP, Cuca Gamarra, ha afirmat aquest dilluns que Espanya està “molt a prop del canvi” gràcies als resultats de les eleccions europees d’aquest diumenge. Tanmateix, ha afirmat que el president Pedro Sánchez ha de “reflexionar” i “prendre una decisió sobre el futur de la legislatura”. “El seu temps s’ha acabat. Sense pressupostos, sense majoria parlamentària i sense suport a la societat no es pot governar”, ha dit. Gamarra també ha acusat Sánchez de polaritzar i dividir la societat, fet que permet l’aparició de nous fenòmens populistes com la candidatura de l’agitador ultra Alvise Pérez, que va obtenir tres escons.

“Ningú li ha fet millor campanya a Alvise perquè creixés. Evidentment, són unes europees i aquests moviments acostumen a quedar-se allà”, ha remarcat Gamarra en una entrevista a Telecinco. D’altra banda, ha vaticinat que Sánchez optarà ara per “aferrar-se al poder” malgrat la pèrdua de suports del PSOE i dels seus socis.

“Sánchez va plantejar les eleccions com un plebiscit, sí o no, i evidentment ahir va quedar clar que ‘Pedro no’, aquesta és la resposta de les urnes”, ha recalcat la número dos del PP. Des del PP recorden que són l’únic partit d’àmbit estatal que puja respecte de les últimes eleccions generals.

Tanmateix, recorden que si Sánchez va convocar les darreres generals després d’una derrota de 3,4 punts en unes municipals i autonòmiques, amb més motiu ho hauria de fer ara amb una diferència de 4 punts entre populars i socialistes.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior
salt

Tres detinguts en dues operacions policials contra el cultiu de marihuana a Salt

Notícia següent

Qui són els eurodiputats catalans que marxaran a Brussel·les?

Notícies relacionades