Dimarts, 25 de juny de 2024
És notícia

Feijóo obre la porta a parlar amb Junts: “Tenen representació i vots”

Avatar photo
El líder dels populars creu que Sánchez “ha enganyat” l’independentisme amb la llei d’amnistia
Feijoo

El líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, creu que el seu partit pot “parlar” amb Junts perquè “tenen representació al Congrés dels Diputats i tenen vots darrere”. Així ho ha dit en una entrevista a ‘La Razón’, on ha subratllat que el límit per als populars és “parlar amb tothom menys amb qui té un passat vinculat al terrorisme”. Tot i que ha admès que a Junts “els falta reconciliar-se amb la llei”, sí que creu que s’hi pot “parlar”, que no implica “pactar ni cedir”. A l’entrevista, Feijóo es refereix a la llei d’amnistia i apunta que el president de govern espanyol, Pedro Sánchez, “ha enganyat” l’independentisme.

Segons Feijóo, Sánchez “ha mentit” als partits independentistes perquè la llei és ” il·legal i immoral”. De fet, creu que a qui ha enganyat també és a Carles Puigdemont i creu que ho “descobrirà” quan es plantegi tornar a Catalunya. Per tot plegat, considera que el govern espanyol “va començar a Catalunya” gràcies al suport dels partits independentistes i ara “pot acabar a Catalunya”.

Mesa del Parlament

Feijóo també es refereix a la composició de la Mesa del Parlament, que es va constituir el dilluns i que compta amb una majoria independentista presidida per Josep Rull. Segons considera, és “una gran estafa electoral” i culpa de la situació al PSC, que creu que “va donar” la presidència de la cambra als independentistes.

El popular critica, així, que els socialistes “no fessin res” per aconseguir tenir ells la presidència i es queixa que “ni tan sols truquessin” el PP per explorar el seu suport.

Renovació del CGPJ

D’altra banda, Feijóo denuncia el “xantatge” de Sánchez per a renovar el Consell General del Poder Judicial. A més, veu “sospitós” que el president del govern espanyol vulgui canviar el sistema d’elecció dels jutges just quan “hi ha un context de corrupció que l’afecta”.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior
incendi tortosa

Un incendi a Tortosa crema sacs amb residus de filtratge d’oli

Notícia següent
barbacoa familiar

Ferit greu un menor de 6 anys en cremar-se en una barbacoa familiar

Notícies relacionades