Dimecres, 26 de juny de 2024
És notícia

Feijóo posa aquest 9-J com el moment de dir “si estem d’acord amb el que passa a Espanya”

Avatar photo
El president del PP creu que en aquests comicis s’escull el futur d’Europa i el present i futur polític a l’Estat

El president del PP, Alberto Núñez Feijóo, ha fet una crida aquest diumenge al vot a les eleccions europees perquè els ciutadans expressin si estan d’acord amb el que passa a Espanya, en referència a la situació política a l’Estat.

En una compareixença després d’exercir el seu dret a vot en un col·legi electoral de Madrid, Feijóo ha constatat que aquest 9-J s’escull el futur d’Europa i el present i futur polític d’Espanya. “Animo tots els espanyols amb optimisme, ambició i responsabilitat a respondre a les urnes a la situació del país i al que volen que sigui Europa”, ha insistit durant la compareixença. També ha situat com a reptes europeus les polítiques agràries, les industrials, les de seguretat i les relacionades amb el medi ambient.

Això sí, sobre les polítiques de medi ambient ha matisat que han d’estar “coordinades amb la necessitat que Europa avanci”. També ha parlat de millorar la productivitat de les economies europees i de reconèixer aquells diputats que a través del Parlament Europeu i la Comissió Europea han pres “bones decisions”.

El popular ha dit que aquest diumenge és el dia de “decidir”, “respondre”, “participar” i, per això, ha fet una crida a la mobilització democràtica “sense crispacions, ni insults”. “No hi ha ni un sol ciutadà que s’hagi de considerar aliè al resultat electoral de les europees”, ha apuntat.

Per tot plegat, ha demanat una participació “massiva” a les urnes i ha desitjat que la participació superi les dades dels anteriors comicis europeus.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Salou renova la ‘Gimcana Digital Rei Jaume I’

Notícia següent

Salvador Illa crida a votar en les eleccions “més importants de la UE”

Notícies relacionades