Dimecres, 26 de juny de 2024
És notícia

Esteve: “El 9 de juny ens hi juguem molt; cada papereta al calaix és un vot a la ultradreta”

Avatar photo
El PSC de les Comarques de Lleida, Pirineu i Aran ha donat avui el tret de sortida de la campanya a la seu el partit a Lleida
Inici de la campanya per les eleccions europees del PSC de les Comarques de Lleida, Pirineu i Aran

El candidat del PSC per Lleida, Pirineu i Aran al Parlament Europeu, Kleber Esteve, va fer una crida ahir a “la mobilització i conscienciació de la ciutadania per a les properes eleccions europees del 9 de juny. Tots i totes, visquem on visquem, ens hi juguem molt i hem vist com cada vot llençat o guardat a un calaix és un vot que guanya la ultradreta”.

En l’acte d’inici de la campanya per les eleccions europees, a la seu del PSC a Lleida, Esteve ha recordat que “el nostre país però també el nostre territori, Lleida, Pirineu i Aran, ens hi juguem molt també en aquestes eleccions. La Política Agrària Comú, les ajudes per a la implementació d’energies renovables o els fons europeus per a modernitzar regadius són només algunes de les polítiques que ens arriben d’Europa. De fet, el 70% de les lleis i reglaments ens venen de Brussel·les i es gestionen i s’apliquen molt diferent amb governs progressistes o amb governs ultraconservadors”.

Per tot plegat, ha dit, “només amb majories progressistes podrem donar continuïtat a l’Europa garant de la democràcia i els drets. El 9 de juny l’elecció és molt fàcil: avançar o retrocedir”.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

El músic i intèrpret Juli Barrero presenta ‘Sòlid’, el seu nou disc

Notícia següent

Reus Viu el Vi 2024: horari, preu, venda anticipada i nova ubicació

Notícies relacionades