Diumenge, 30 de juny de 2024
És notícia

Els Comuns acusen Vox de convertir Madrid en la “casa dels horrors”

Avatar photo
Asens demana deixar temps a ERC per “digerir” els resultats electorals

El candidat dels Comuns a les eleccions europees i número dos de Sumar, Jaume Asens, demana fer front a la dreta i l’extrema dreta en les properes eleccions europees, en un dia en què Madrid se celebra un “festival carregat de naftalina”. “Hi ha un desembarcament de l’extrema dreta mundial”, ha afirmat davant l’estand del partit a la 53a Fira de Sant Isidre i Mostra d’entitats de Viladecans. En aquest sentit, reclama aturar la internacional reaccionària de les retallades i l’odi i evitar que avancin els “homes de negre” com Abascal i Feijóo, que volen convertir Europa “en l’Argentina de Milei”. Quant a les negociacions per al nou Govern, demana deixar temps a ERC per “digerir els resultats” i insta els partits s “actuar amb responsabilitat”

En aquest sentit, creu que la campanya electoral europea obrirà un “parèntesi”, que no implicarà que no s’hagi de negociar, sinó que tot “agafi un ritme més lent”. “Està bé que sigui així. ERC necessita acabar de digerir resultats i veure que i bé hi ha repetició electoral o tenim un Govern progressista”. Malgrat que no forma part de la comissió negociadora, s’ha mostrat convençut que la setmana que ve començaran les negociacions i trobades.

Preguntat sobre el Hard Rock, ha assegurat que continuarà sent un punt “essencial” en les negociacions com ho ha estat durant la campanya, malgrat que no hi arriben amb “línies vermelles”. “Tothom sap quines són les nostre exigències. Ens haurem de posar d’acord amb els programes per evitar una repetició electoral, tots hem d’actuar amb responsabilitat”, ha assegurat.

Asens ha reconegut que han tingut “menys suport electoral” a la demarcació de Tarragona, territori afectat per la implantació del projecte de casino, però s’escuda en les enquestes, que afirma que indiquen que el 80% dels catalans no volen el Hard Rock. “Farem valdre aquesta dada a l’hora de negociar”, adverteix.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Quinze alumnes competeixen per ser el millor estudiant de cuina i sala de Catalunya a les Borges Blanques

Notícia següent

Un centenar de persones participen en el minut de silenci per la farmacèutica de Terrassa morta

Notícies relacionades