Dimarts, 2 de juliol de 2024
És notícia

Ciutadans recupera el logo i els símbols del 2017 per al 12-M

Avatar photo
“Amb això vam treure 1.100.000 vots a Catalunya i vam canviar Espanya”, ha recordat Cañas

Ciutadans recuperarà el logo i els símbols del 2017 –el cor tribandera, el color taronja i el triangle- per a les eleccions del 12-M. “Aquest és el logo que ens ha acompanyat en moltes campanyes, en molts èxits i serà el que estigui a les paperetes de tot Catalunya”, ha anunciat el candidat de Cs, Carlos Carrizosa. “Són els símbols associats als valors que representa Cs: la lleialtat, la valentia, la llibertat, la igualtat i la solidaritat entre tots els espanyols”, ha enumerat Carrizosa, que ha assenyalat que la recuperació era una reivindicació de la militància per tornar a “l’essència del partit”. “El logo és un missatge d’autoestima. Amb això vam treure 1.100.000 vots a Catalunya”, ha recordat el portaveu polític de Cs, Jordi Cañas.

“És una metàfora de continuïtat, de permanència, convicció i orgull”, ha continuat Cañas. “Amb aquest logo també vam aconseguir 57 diputats al Congrés el 2019 i vam canviar Espanya”, ha apuntat el portaveu polític de Cs. “Això no és un canvi de logo, això és el que som i el que venim defensant des de fa 18 anys. No hi ha ni un sol votant que pugui dir que els hem traït, que hem traït els nostres valors”, ha volgut deixar clar Cañas. Ciutadans afirma que el seu logo tradicional i el cor tribandera representen “la defensa del nostra Constitució i les seves institucions” a Catalunya, Espanya i Europa. “Tot això davant d’un puny socialista que representa la punyalada de la traïció de l’amnistia i un logo del PP que simbolitza –amb el vol de les gavines- la voluntat de Feijóo de vendre els catalans per arribar a la Moncloa”, ha criticat Carrizosa.

“Hem passat moments d’extrema dificultat, els vam superar llavors i els tornarem a superar ara”, ha confiat el candidat de Cs a les eleccions del 12-M. “Seguirem aquí per a servir aquells que han confiat sempre en nosaltres, tornarem a fer història i serem decisius per a evitar que es reiniciï el procés”, ha conclòs Carrizosa.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Collboni rep al Regiment Barcelona 63 de l’exèrcit espanyol

Notícia següent

Un greu xoc múltiple acaba amb la vida d’un jove de 22 anys

Notícies relacionades