Dissabte, 29 de juny de 2024
És notícia

Ana Alós (PP) visita el Vendrell i Calafell en l’últim dia de campanya del 9-J

Avatar photo
La vicesecretària d’Igualtat, Conciliació i Política Social del PP: “Diumenge hem de deixar clar a Sánchez que així no es pot seguir” 

La vicesecretària d’Igualtat, Conciliació i Política Social del PP, Ana Alós, ha afirmat que aquest diumenge s’ha de deixar clar a Sánchez que “així no es pot seguir”.

En una vista al Vendrell i Calafell aquest últim dia de campanya, Alós ha demanat el vot a les persones que volen que les coses canviïn. “Prou d’amnistia, d’impunitat i de privilegis a uns, d’imposar el criteri del president per sobre de qualsevol altra qüestió. S’ha de treballar per a tots els espanyols”.

Des de la plaça de la Sardana del Vendrell i acompanyada pel portaveu del Grup Municipal del PP del municipi, Álex Barrera, i el secretari provincial i cap de campanya provincial, Rafa Luna, Alós ha manifestat que aquest diumenge s’ha d’anar a votar al PP perquè les coses puguin canviar en aquest país. “Sabem que a Catalunya s’ha votat fa menys d’un mes, però les eleccions són molt rellevants: el que passa a Europa ens afecta en el nostre dia a dia”, ha expressat la popular.

La diputada, que s’ha reunit amb la taula informativa del Corredor del Mediterrani, amb PIMEC del Baix Penedès i amb el projecte Centre La Sínia, ha explicat que s’han de fomentar les mesures que recull el recentment signat Pacte sobre Migració i Asil. “Entre altres mesures, volem que les persones que vinguin a Europa signin un compromís sobre els valors fundacionals de la Unió Europea, com la igualtat entre homes i dones. No estem disposats a renunciar a això”, ha indicat Alós.

La vicesecretària ha explicat que les persones estrangeres s’han d’integrar i que Europa necessita que ho facin mitjançant una feina, amb un projecte de vida i amb accés a l’habitatge, però les que arriben per a delinquir, han de marxar.

Alós ha reiterat la preocupació en temes com la seguretat o l’okupació d’habitatges. “L’okupació il·legal és especialment greu a Catalunya. Per això proposem que els habitatges es puguin desokupar en 24 hores, oferir mesures als propietaris víctimes d’aquestes okupacions o que es construeixi habitatge de lloguer”, ha conclòs Alós.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Constantí invertirà gairebé 5 milions d’euros per al nou Centre Cultural Teatre-Auditori

Notícia següent

La Seu d’Urgell entrega les claus d’11 horts socials a persones vulnerables

Notícies relacionades