Dijous, 4 de juliol de 2024
És notícia

La sorpresa de la nit: Alvise Pérez entra amb 3 eurodiputats amb “Se Acabó la Fiesta”

Avatar photo
“Se acabó la Fiesta ” comparteix afinitats ideològiques amb Vox

“Se acabó la fiesta”, el partit liderat per Alvise Pérez, ha estat la sorpresa de la nit elecotral de les eleccions europees en obtenir 3 escons al Parlament Europeu. Aquesta formació, encapçalada per lultradreta, ha aconseguit prop de 800.000 vots en els comicis celebrats aquest diumenge 9 de juny.

“Se acabó la festa” comparteix afinitats ideològiques amb Vox i el seu objectiu principal era captar el vot dels simpatitzants d’aquest partit, tot i que Vox també ha experimentat un creixement en vots i escons respecte a les eleccions anteriors.

Els tres diputats de ‘Se acabó la festa’, que representaran a Espanya al Parlament Europeu dins del grup dels partits conservadors, són els següents: Alvise Pérez Fernández, Diego Solier Fernández i Nora Junco García.

El guanyador de les eleccions ha estat el Partit Popular, que ha obtingut 9 escons més que en els comicis anteriors, superant al PSOE en dos diputats. La formació liderada per Pedro Sánchez ha perdut un escó en comparació amb els resultats previs.

 

 

 

 

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

El PSC assoleix una victòria “tranquil·la” a les eleccions europees al Vendrell

Notícia següent

Junts torna a guanyar les eleccions europees a Manresa

Notícies relacionades