Alejandro Fernández liderarà la llista del PP a les eleccions catalanes

Avatar photo
Les últimes enquestes avalen la seva candidatura

El politòleg i ara Diputat del Parlament de Catalunya Alejandro Fernández, serà el candidat del PP per les pròximes eleccions, segons ha pogut saber el Diari La Ciutat.

La figura d’Alejandro Fernández era objecte de dubte en els últims dies. Gènova, evitava confirmar-lo com el candidat a Catalunya, mentre que diferents entitats constitucionalistes sortien el passat diumenge a donar suport a la figura de Fernández. 

L’expresident de SCC, Josep Ramon Bosch, ho tenia molt clar: el PP s’equivocava si no escollia a Alejandro Fernández com a candidat.

I així, figures com Andrea Llopart, de l’entitat ‘S’ha acabat’, reivindicaven que és el perfecte candidat per les pròximes eleccions a Catalunya. “Aquell que decideix quedar-se a Catalunya abans que anar-se a Madrid, demostra compromís amb la seva terra i els seus votants”.

Amb aquesta decisió s’acaben cinc dies de rumors, on s’arribava a sondejar a Dolors Montserrat, Manu Reyes o Daniel Sirera per suplir-lo.

Creixement del PP a Catalunya

Les primeres enquestes indiquen que el PP d’Alejandro Fernández quadriplicaria els resultats obtinguts l’any 2021.

Enquestes que avalen els testimonis i el suport d’entitats al candidat escollit pel Partit Popular català. I no és per a menys, Alejandro Fernández és considerat per tot el parlament com un excel·lent politoleg.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Mollet redueix el consum municipal d’aigua un 50% durant el darrer any

Notícia següent

Un camió se salta un control de la Guàrdia Civil i deixa sis morts

Notícies relacionades