Diumenge, 16 de juny de 2024
És notícia

Ainhoa Carbonell (PSC): “Tarragona serà decisiva per derrotar el discurs de l’extrema dreta”

Avatar photo

La candidata al Parlament Europeu per Tarragona, Ainhoa Carbonell, ha afirmat avui que “Tarragona, el conjunt de les comarques tarragonines i ebrenques, serà decisiva per derrotar el discurs de la por de l’extrema dreta que està posant en perill el projecte europeu.”

En aquest sentit, la candidata socialista ha alertat que “malgrat que molta gent no en sigui conscient, bona part de les polítiques que ens afecten en el nostre dia a dia es decideixen al Parlament Europeu i a les institucions comunitàries”, per tant, “en aquestes eleccions ens juguem molt, moltíssim”, ha reblat.

A més, es dona la circumstància que el tàndem de la dreta-extrema dreta pot sumar, té opcions reals d’obtenir majoria al Parlament Europeu. “Realment volem una Europa, per entendre’ns, del Vox-PP? El mateix que els ciutadans vam rebutjar a les urnes a les eleccions generals? Doncs si “passem” d’anar a votar o dividim el vot en opcions minoritàries que no tenen cap mena d’influència real al Parlament Europeu és el que ens podem trobar d’aquí a dues setmanes…”.

Davant d’aquest escenari Ainhoa Carbonell ha demanat “una gran mobilització de tot l’electorat progressista per concentrar el vot en el Partit Socialista i barrar el pas a l’extrema dreta, com ja hem fet al nostre país.”

“Ho vam fer a les eleccions municipals, després a les generals, fa uns dies a les eleccions autonòmiques i ara ho hem de tornar a fer: omplir les urnes de butlletes socialistes per garantir que les polítiques democràtiques i progressistes, lluny de recular, avancin més també al Parlament Europeu.”

Finalment, la candidata socialista per Tarragona ha asseverat que “el que ens juguem el 9-J és una Europa que miri al futur amb ambició i esperança, i no amb por i discursos d’odi. Una Europa millor, més humana, sobre la base de la convivència i el respecte, amb una economia moderna que funcioni per garantir el nostre estat del benestar que la dreta vol laminar. Imagineu-vos si tenim raons per anar a votar!”, ha conclòs.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Mor el baixista del grup Train, Charlie Colin en patir un accident a la dutxa

Notícia següent

Detenen 4 persones pel robatori de coure de Rodalies del 12-M

Notícies relacionades