VÍDEO: Una repartidora d’Amazon en estat crític després de ser picada per una serp de cascavell

La repartidora resta ingressada en estat crític després que la mossegués una serp de cascavell diamant.

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

De tots els accidents laborals que reportem a LA CIUTAT, aquest és un dels més atípics: una missatgera d’Amazon es troba hospitalitzada en estat crític després d’haver estat mossegada per una serp de cascavell mentre feia un lliurament en una casa de Palm Beach, Florida, segons va fer públic l’oficina del xèrif del comtat de Martin en un comunicat de premsa.

La dona va lliurar una capsa al costat de la porta d’entrada d’un domicili, aquest dilluns passat al vespre, quan una serp de cascavell diamant (Crotalus admanteus) va saltar-li al damunt i la va mossegar.

De seguida va començar a trobar-se malament i va demanar ajuda. Els paramèdics la van traslladar d’urgència a l’hospital, on resta ingressada estat “molt greu”.

EL CRÒTAL DIAMANT

El seu nom i edat de la repartidora no s’han donat a conèixer. Els funcionaris van atrapar la serp, que va ser sacrificada. Els diamants orientals són comuns al sud-est dels Estats Units i són la raça serp de cascavell més gran.

Poden créixer fins a uns 2 metres de llarg, però més comunament solen fer uns 1,2 metres. El lloc web toxinology.com mantingut per una universitat australiana diu que la mossegada d’aquest ofidi és mortal entre el 10% i el 20% dels casos si no es tracta. El comtat de Martin es troba a la costa atlàntica de Florida, al nord de Palm Beach.