VÍDEO: Una dona és devorada per un caiman a Florida

L'enorme rèptil va haver de ser sacrificat perquè deixés anar el cos de la víctima.

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

Les autoritats de la localitat de Largo, a Florida, Estats Units, investiguen la mort d’una dona de 41 anys, Sabrina Peckham, les restes de la qual van ser trobades a la boca d’un caiman que feia 4,2 metres de llarg.

Va ser el passat divendres, quan diversos conductors van informar als serveis d’emergència que un caiman estava arrossegant per un canal que discorria paral·lel a la carretera, el que semblava un cos humà.

Ben aviat s’hi van presentar els bombers i la policia, que van quedar horroritzats en veure l’enorme rèptil amb el cadàver entre les dents. Les autoritats van aconseguir fer sortir l’animal i el “van matar humanament”, malgrat que els veïns van dir que els equips de rescat el van treure de l’aigua i li van disparar diverses vegades.

Segons els veïns, els caimans passegen habitualment pel barri, i no solen ficar-se amb el veïnat, però el que van abatre divendres va ser un dels més grans que alguns havien trobat mai.

LA TRÀGICA VIDA DE SABRINA PECKHAM

La filla de la víctima, Breauna Dorris, de 23 anys, va explicar als mitjans locals que la seva mare, Sabrina Peckham, de 41 anys, no tenia llar i vivia en una zona boscosa quan divendres es van trobar les seves restes dins de la boca de la gran bèstia.

Dorris va voler honorar la memòria de la seva mare afegint flors en un petit monument improvisat, creat per un desconegut on es va trobar el caiman. Malgrat l’estil de vida com a rodamon de Peckham, Dorris va dir que la seva mare venia a visitar els seus nets cada dia.

Així, quan Peckham no es va presentar dijous al vespre i divendres al matí, la seva filla es va preocupar. Quan la notícia de la troballa va sortir als mitjans, Dorris va declarar que “Abans fins i tot abans de donar-se a conèixer el seu nom o identificar-la, vaig enteendre que era ella”.

“Saber que així va anar… no va ser indolor. No va ser ràpid. No va ser fàcil. Va lluitar”, va explicar.

 

Dorris va dir que volia que la gent recordés la seva mare per la seva naturalesa generosa i no pels seus problemes legals, que inclouen antecedents criminals de tràfic i possessió de drogues i violació de la propietat privada.

“La meva mare va triar el camí equivocat a la vida”, va assegurar dolguda la seva filla. Dorris també va crear un GoFundMe per ajudar la família a cobrir els costos del funeral.