VÍDEO: Un repartidor d’amazon es fa viral en repartir un paquet enmig d’una batuda policial

A la casa, envoltada per la policia, hi havia un criminal que tenia un menor retingut com a ostatge.

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

Sens dubte l’empleat somiat per Jeff Bezos. “Faci sol, plogui o nevi, Amazon sempre efectua les seves entregues”, un dels eslògans d’Amazon, se l’ha pres molt seriosament un repartidor d’aquesta companyia que havia de repartir, sí o sí, el paquet que tenia assignat.

@mlktrk679

Go #amazon

♬ original sound – ASAM

Ha passat als afores de la capital de Carolina del Nord, Raleigh, on -com es veu al vídeo- un jove repartidor s’acosta amb el seu paquet a una casa la qual està totalment envoltada per cotxes de policia on, segons han informat diversos mitjans americans, hi havia un home armat que tenia el seu fill menor d’edat com a ostatge.

El repartidor avança amb el paquet, aparentment despreocupat, davant mirada atònita i incrèdula dels veïns i alguns policies. Ja ben a prop del seu objectiu, un agent l’atura, li pren el paquet, el mana de tornada lluny del perill.

Sorprenentment, seguint amb la política d’Amazon, el repartidor va fer una foto per demostrar que el paquet havia estat entregat amb èxit a la casa.

COMENTARIS DE TOTA MENA

El vídeo s’ha fet viral a les xarxes socials, especialment a TikTok, que és d’on ha sortit. La gent fa comentaris de tota mena: des dels que lloen la valentia i aplom del repartidor, fins als que acusen Amazon de dur una política laboral draconiana amb els seus empleats, que els duu a fer accions temeràries com aquesta per a no ser sancionats.

El cas és que, com a mínim, el protagonista d’aquest vídeo es mereix el premi a empleat del mes.