fbpx
Divendres, 1 de març de 2024
És notícia

VÍDEO: Un poble portuguès pateix una inundació… de vi negre!!!

Avatar photo

Els veïns d’Anádia, una localitat de Portugal, situada al districte d’Aveiro es van veure sorpresos per una sobtada inundació. Els carrers van convertir-se en veritables rius. Potser la inundació en un poble portuguès no hauria estat notícia a LA CIUTAT, si no fos perquè el que baixava pels carrers era vi negre.

Els enregistraments d’aquest fet insòlit van fer-se ràpidament virals a les xarxes socials, tot originant comentaris jocosos.

QUIN VA SER L’ORIGEN DE LA RIUADA?

El fet que milers de litres d’aquesta beguda alcohòlica inundessin completament els carrers del poble, va ser conseqüència del doble trencament de dos dipòsits a la Destil·leria Levira, un celler de la localitat especialitzada en l’elaboració de conyacs i aiguardents.

La feina dura, però, els va tocar a diverses persones al poble, com els Bombers Voluntaris d’Anádia, que van evitar que els milions de litres arribessin al riu Cértima, provocant un desastre ecològic, segons explica EFE.

Bombers i veïns van bombejar el vi i el van transferir a una estació de tractament d’aigües residuals. Després d’això va tocar netejar els diferents carrers del poble.

LA DESTIL·LERIA RESPONDRÀ PELS DANYS

Els bombers van indicar que la riuada etílica va entrar en algunes cases, a causa del seu fort del cabal. Mentrestant, el celler va emetre un comunicat en què assumien els perjudicis ocasionats a causa d’aquesta falla de seguretat.

‘Assumim la total responsabilitat pels costos associats a la neteja i reparació dels danys’ va assegurar la destil·leria en un comunicat de premsa. Així mateix, va demanar “als veïns que els informin dels danys causats als seus béns privats i que remetin fotografies, per poder cobrir els desperfectes”.

El riu morat va deixar una fortor penetrant en l’aire de la localitat, per la qual cosa les classes van quedar suspeses durant tres dies.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

El Mercat dels Encants-Fira de Bellcaire celebra el seu 10è aniversari

Notícia següent

L’IMSST i la Xarxa d’Atenció Integral a les Persones Sense Llar faran un recompte de persones sense sostre

Notícies relacionades